Gratis slaaptest

Bent u klaar met slapeloze nachten?


Niets is vervelender dan 's ochtends minder uitgerust te zijn dan 's avonds... Ervaart u dit ook? Dan is de kans groot dat uw bed of hoofdkussen aan vervanging toe is. Bij ons krijgt u een eerlijk en onafhankelijk advies. Het draait namelijk om u!

Maak een afspraak!


Wij weten net zo goed als u dat de keuze reuze is in het aanbod van bedden. Waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen u bij uw zoektocht naar uw persoonlijke en aangemeten slaapsysteem. Iedereen slaapt anders, is anders en heeft andere wensen. Daarom hebben wij door de jaren heen keuzes gemaakt om enkel met de meest hoogwaardige merken en producten te werken. Dit alles met een goede prijs-kwaliteit verhouding en garanties.


Als u ons 8 minuten van uw tijd geeft, geven wij u 10 jaar ongekend slaapcomfort. Een hele belofte! Wij zijn dan ook zeker van ons advies. Met behulp van onze speciale meetcabine meten we het gehele lichaam op rekening houdende met de contouren en drukpunten. U voelt de aanpassing die wij u kunnen bieden meteen tijdens de slaaptest. Met deze resultaten gaan we samen met u op zoek naar het gewenste slaapsysteem gebaseerd op uw budget, wensen en persoonlijke voorkeuren.
Je kunt gratis jouw persoonlijke Slaap-DNA® laten meten dit duurt maar 8 minuten! Wij verzorgen 1/3 van uw leven: SLAPEN! Wij willen dan ook dat deze tijd goed wordt besteed:)